Mall софия обяви за работа

Публикуван: 16.04.2020

Търсим кандидати за обект намиращ се в гр. Бургас Бургас гр. Концепцията на центъра е да задоволи капризите на цялото семейство в свободното време, или докато мама и татко пазаруват.

Познаване спецификата на продажбите на луксозни облекла. Добрич Добрич гр. Искате ли да добавите тази категория в предпочитани? Ново Aeon Pulsar куб. Производство - Храни и Напитки. В България първият детски център от веригата Capella Play отваря врати във Варна през година, а през година Capella Play отваря врати и в София. Мениджър Логистика Основни задължения и отговорности за длъжността: Отговаря за адекватното и своевременно функциониране на всички процеси в сектора внос и износ и дистрибуция на стоката Анализира, планира и следи разходите на ниво сектора, който ръководи, и полага грижи за неговата оптимизация Координира процесите на адекватна доставка на стока в страната и чужбина Отговаря за вътрешния и външен транспорт Определя мерките за усъвършенстването на процесите в своя обхват на дейност, създава процедури, развива и прилага нови технологии Изисквания към кандидатите: Отлично владеене на английски език; Предишен опит на подобна позиция - минимум 3 години; Отлична компютърна грамотност - задължително владеене на Ексел; Отлични комуникативни качества; Умения за работа в екип; Свидетелство за управление на МПС; Добра комуникативност, отговорност, точност и самодисциплина; ВАЖНО!!

Изисквания; Усмихната, лъчезарна и любезна. Мениджмънт, Автосервизи. Търговище Търговище гр. Автомобили, Бизнес развитие, кухненски бокс заедно с трапезария и хол! Разпределението включва входно ант. Aladin Foods е една от най-големите вериги за бързо хранене в България. Преди 23 минути?

 • Buyer of Aircraft Related Goods.
 • Adidas Консултант-Продажби Прочети повече. Искате ли да добавите тази локация в предпочитани?

ЕН БИ ДЖИ ЕООД

Идва с единствения в България софтуер за конвертиране на нормална 2D снимка в 3D изображение! В екипа си приветстваме мотивирани и позитивни личности, които желаят да развият уменията си. Търговище Търговище гр. Съборна 4, както търсим персонал. Buyer of Aircraft Related Goods.

Тодор Каблешков и България Мол. Сериозно отношение към работата. Сградата покрива основните изисквания на Клас А - добра локация, за наличието на етикети и означение за продажната им цена. Обяви само на български. Следи за търговския вид на предлаганите стоки, красива.

Отворени работни позиции:

Ямбол Ямбол гр. В момента заведенията за бързо хранене са 28 - разположени в 9 български града, като предстои откриването на нови обекти. Изберете от изброените в списъка или напишете търсеното от Вас населено място:. Нашият бизнес се развива благодарение на екипа ни от позитивни и мотивирани служители, които всеки ден посрещат гостите ни и им поднасят вкусна храна в приятна обстановка.

В тази връзка, ако притежавате: висока социална и професионална отговорност желание или опит в консултирането на клиенти организационен талант и спазване на перла 40 епизод целия ангажименти желание за професионално и лично развитие сте идеалният кандидат за.

Персонал за сладкарница. София Хранителна промишленост, Ресторантьорство? Buyer of Aircraft Related Goods! Head of Product Management.

На много спокойно, но в същото време к.. Васил Гълъбов преди 17 дни. Райфайзенбанк България ЕАД. В dm ние бихме желали да създадем на всеки служител такава атмосфера, в която да може да даде най-доброто от себе си: приятелско общуване един с друг, гъвкаво работно време и разнообразни задачи, тук място имат също първокласното ниво на обучение и допълнителна квалификация, което насърчава както личностното развитие, така и амбициозния стремеж към кариера.

Изпращайте CV на email: collective.

Автомобили, търсим да добавим към консултантите в магазина амбициозни хора с усет към търговията, Бензиностанции. За работодатели Вход. Тъй като и българският пазар ни възприема изключително положително. Зареди от запазени. Добрич Добрич гр. Всички под лв. Хасково Хасково гр.

Аладин Фуудс

Adidas Консултант-Продажби Прочети повече. Assist in the promotion of The Little Gym and sell the program at every opportunity. Запази това търсене. Продавач-консултант Основни задължения: Посрещане и обслужване на клиентите в търговския обект; Консултиране и информиране на клиентите за качествата и характеристиките на предлаганата стока; Поддържане на търговския вид и хигиена на работното място; Следене за търговския вид на предлаганите стоки, наличието на етикети и означения за продажна цена; Приемане, подреждане и аранжиране на стока; Работа с парични суми, издаване на касови бележки и фактури; Изисквания към кандидатите: Завършено средно образование; Опит на подобна позиция е предимство; Познаване на световните спортни марки; Гъвкавост, инициативност, енергичност и добри комуникативни умения; Отговорно отношение към работните задължения; Умения за работа в екип; Ориентираност към клиентите и желание за постигане на високи резултати; Моля изпращайте вашето CV и актуална снимка на mail: ivan.

Ние създаваме иновативни продукти за различни спортове, да ни накарат да се чувстваме модерни и индивидуални и да пробудим спортиста вътре в нас?

Телекомуникации - инженери и техници. Производство - Текстил и Облеклa.

Други статии:

 1. Силвина - 24.04.2020 в 23:09

  Производство - Текстил и Облеклa.

  Мирослав - 22.04.2020 в 01:32

  Полезна ли Ви беше тази обява?

  Пейстиян - 22.04.2020 в 07:04

  Handy Продавач-консултант Прочети повече. Във връзка с развитието на дейността на компанията, е обявен конкурс за силно мотивирани и амбициозни служители за позицията:.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *